vrijdag 9 juni 2017

Bezoek aan de politie - Winnaar tekenwedstrijdHet 3de leerjaar in de GBS De Kersentuin te Herzele heeft in 2016 de tekenwedstrijd gewonnen die door de politiezone Herzele/Zottegem/St-Lievens-Houtem werd uitgeschreven.

De winnar, Lander De Vulder, en zijn klasgenootjes kregen als beloning een bezoek aan de politiepost van Herzele én het hoofdcommissariaat van Zottegem.

Het bezoek vond plaats op dinsdag 30 mei 2017.  Om 08.45 hr kwamen de leerlingen, begeleid door hun juffen en de directrice, aan bij de politiepost te Herzele. 


Daarna bracht de bus de leerlingen naar het hoofdcommissariaat van Zottegem. Daar luisterden ze aandachtig naar een uiteenzetting over de uitrusting van de politiemannen en konden ze ondertussen genieten van koffiekoeken met choco en/of fruitsap.

Na een demonstratie met politiepaarden, een bezoek aan de brandweer en een rondleiding door het commissariaat volgde nog een behendigheidspiste en een demonstratie met de politiehonden.

Na de middagpauze met pizza was het tijd om afscheid te nemen en keerden de leerlingen van  De Kersentuin tevreden terug naar Herzele.